Premiär skidåking idag lördag!

 Jag plockade ner mina gamla Fischer, inköpta till äldste sonen ungefär år  1987, så där 30 år sedan. De har ett oslagbart glid  och jag har nog aldrig vallat dem. Vet inte hur man gör. Det finns inte pjäxor att köpa till dem och det var panik ett tag förra vintern när de här gick sönder. Men skomakaren i Åmål lagade dem så nu funkar både skidor och pjäxor.
 
 Roland lade spår med spårläggaren.
 
 Jag åkte i dem men gjorde lite egna.  Visst var det lite gräs i dem men inget som störde direkt. Jag kör ju inte så fort. Så där en dryg halvtimme blev det allt som allt. Känns att man använder en del muskler vid skidåkning som annars ligger i träda. Ont blir det nog imorgon. Men så roligt att kunna starta redan nu med skidor, i början på november!! Med lite tur så blir spåren kvar ett tag.
 
I kväll ska vi se på minnesbilder från Berlinmuren på TV2. Det blir den fantastiska Mur-konserten som filharmonien bjöd in östberlinare till. Sen hur muren byggdes och gränsen stängdes på en natt. Därefter människors förtvivlan över att leva som i ett fängelse under 28 år. Och till slut vändningen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback