Dags för tunna dunjackan!

 
Jag är ju en frusen typ och byltar fort på mig vinterkläderna. Den här tunna dunjackan är suverän. Blev så glad när jag hittade den på CGC i Karlstad för några år sedan. Det är inte ofta jag köper kläder men den här behövde jag verkligen. Hade tunnare jackor utan dun och så tjocka jättevarma dunjackor, de där som man liksom hamnar i med armarna rätt ut. 
 
Den här är precis lagom nu innan värsta vintern kommit, lite figursydd också så den blir inte bylsig. Många fickor som jag behöver för telefon och kamera och sånt.
 
Märket var helt obekant för mig och det är det fortfarande. Äger inget annat plagg med det här märket. Saknar CGC i Karlstad. Det var en butik som hade kläder som passade mig som köper kläder så sällan. De var inte så modebundna men ändå prydliga, kunde duga i flera år. Ångrar nu att jag inte köpte två lika jackor så jag hade haft någon när den här är utsliten. ;-)). Men får leta på nätet, kanske finns att skicka efter. Moderna människor gör ju det.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Dunjackor får inte bli för bylsiga vilket de lätt blir. Äldsta dottern köpte en lättviktare som var både klädsam och varm. Kostade en rejäl slant men det kan det vara värt när den dessutom är vattenavvisande.

Svar: Jag köper kläder så sällan så priset blir liksom inte viktigt, huvudsaken att plagget funkar i flera år. Har också svårt för bylsiga plagg som göra att man blir stående med armarna rätt ut
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback