"Allt för Sverige" var hos våra arrendatorer!

Igår söndag var tv-programmet "Allt för Sverige" med sina amerikaner  hos våra arrendatorer bröderna Jakobsson på Guterud i Långserud!  De fick arbetsuppgifter att genomföra på gården och Olle var chefen som fördelade jobben.;- )) Bilderna här är från vårt besök på Guterud i somras. Det är en fin gård med mjölkkor. Roligt att se hur bra kor kan ha det numera när de går lösa inomhus och utomhus. 
De får bra mat som i stort sett bara odlats på gården. Gårdens kvigor går här hos oss på Liane - Prästgården hela sommaren innan de ska in i produktionen. Vilken semester!
Här är bilder på Olle och Roland från i somras när kvigorna hämtas.
 
 
 
 
 
 Nu säger man ju inte var gårdarna ligger som amerikanarna besöker men vi tror bestämt att grisgården som var den andra arbetsplatsen i tv-programmet är på Segerstad utanför Karlstad. Vi kände igen en av bröderna som var bönder där från rådjursjakten som vi var på med Seffrin för ett tag sedan. Men det är som sagt en gissning. Programmet har alltså redan gått men man kan se det igen på svt-play. Det var i 1:an. Länk finns via svt:s facebook

Kommentarer
Postat av: Lena

Jodå du har så rätt
visst var det Segerstad och Edsbergs gård
och bröderna Edsberg som var med

2019-11-19 @ 14:30:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback