Vackra hortensia!

Så stiliga blommor! Minns att pappa gav mamma en hortensia varje år till mors dag, annars var han inte någon uppvaktande äkta man. ;-)) Och nu har vi en hos oss  också! Den är tjusig!  Dessutom har vi fått  abborrfiléer som ligger  i kylen! Lyx! Vi hade  en trevlig kväll med goda vänner här igår kväll.  Så roligt,  vi trivs ihop men har inte kunnat ses på ett tag. Idag är det Mors dag. Önskar alla mammor en fin söndag! Här blir det äting på lokal fram på dagen,  också i goda vänners sällskap tror jag, om våra gubbar har fixat till det ;-). Och förstås tillsammans med barnbarnet. Det får bli lite rast i hans trägna arbete. 
 
 Sen ska vi väl rösta i EU-valet. Tror inte jag har gjort det förut men i år blir det av, trots Hakelius krönika om att det är en plikt att inte rösta på EU för då menar han att man  legitimerar de som bestämmer i organisationen, oavsett vilket parti man röstar på. ;-)) Så himla skönt att det äntligen är val. Jag är hjärtligt trött på alla valprogram och all politisk propaganda överallt. Jag bojkottar det men tid och plats ockuperas i TV och på facebook. Den politiska smutskastningen hoppas jag kan avslutas nu, den är så vidrig. Det blir mer och mer sandlåda.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Hortensior är fina så här finns flera stycken på terrassen. Vi ska också rösta men jag är fortfarande osäker på vad jag ska välja. Det står mellan två partier...

Ha en fin mors dag!

Postat av: Veiken

Jag har röstat redan. Jag anser att man måste göra sin röst hörd, vad man än tycker om EU. Det finns där och då måste alla försöka få det så bra som möjligt.
Vilken läcker hortensia! Är det en trädgårdsvariant så ni kan njuta av den i många år?
Ha det fint på mors dag!

Svar: Vet inte om den är för trädgård. Tack
Inga Magnusson

2019-05-26 @ 15:48:52
URL: http://veiken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback