Sloköra igår kväll igen!

Han verkar hålla sig runt Liane. Nu var han i Lilöcka, det blir lite för långt avstånd för att få en tydlig bild. Men det är ingen tvekan om att det är han. Ena örat hänger ner förlamat, och det andra har ett stort hack. Han är stor i kroppen i år och liksom tidigare väldigt mörk i färgen. Ska bli roligt att se om han får horn lika som förra året, bra utlägg på så där 8- 10 piggar. Kan ju bli större i år. Vi har en känsla av att han är rätt ung. 
 
I kväll har det varit en viltolycka. Rådjur påkört mellan Furnäs och Lianevägen, det gick häråt. Polisen har gjort markering på denna sidan landsvägen. Roland har kallat in eftersöksjägare som ska leta efter skadat rådjur med hund. Ingen återkoppling ännu.
 
 
 
Agenda: Vi har varit i Säffle idag, på Holgers och fick äntligen träffa Sara. Och inte bara henne utan Markus och lille Filip med kompis. Det blev smarrig glass och gott kaffe på uteserveringen. Vi lyckades pricka in dagens enda solsken. Har varit grym åska i bl.a. Långserud. Barnbarnet har målat en del runt  fönstren på Liane och sedan buskröjt resten av dagen.  Han var förstås erbjuden att gå med till Säffle men valde att jobba. Flitig kille!
 
 

Kommentarer
Postat av: znogge

Det var en flitig hjälp ni har fått. Helt frivilligt avstå glassfikat... Hoppas att det skadade djuret hittades.

Svar: Japp, vi gläder oss över hjälpen. Djuret som var påkört var nog inte skadat. Det fanns ingen blod och eftersöksjägaren med hund gick efter länge och sökte men fann inget skadat djur. Bra!
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback