Besök på Sliperiets konsthall i Borgvik idag!

Oscar Magnusson, son till framlidne Sven-Erik Magnusson känd musiker, har inrättat en konsthall i gamla brukslokaler i Borgvik och kallar den Sliperiet. Vi brukar göra några besök där under säsongen, man bjuder bra utställningar och god mat. Om det hade varit fint väder så hade vi åkt hit och till Värmskogs räkor i olika fordon, men nu blev det hit i samma fordon, en bil. ;-)
 
Det är en pampig lokal! Nu var det fina foton här i mitten. Fantastiska djurbilder tagna av fotograf Björn Persson. Fotot från restaurangen.
 
Här är ju en favvo
 
Och här en till förstås, Terry O`Neille (stavning?) 
 
 
En bra restaurang finns också
Vi åt läcker rapsgris (kotlett) med ugnsrostade grönsaker (måste jag testa att göra, tar en halvtimme)  och en festlig skumgrej på. Jag orkade inte allt och fick med mig i en doggybag.
Desserten var creme brulé, men om jag nu ska vara kritisk så ska det inte vara maräng på brulé, annars god och gott kaffe till. 
 
Sen fortsatte vår kultur-tur till Nysäters hem o Antik, till Esters café, till Balders Design och Antik i Långserud och bygdetur i Långserud där en god vän ska bygga hus. Jag återkommer om den. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback