Lunch på Esters café igår!

Det blev lunch på Esters igår, transport dit med fyrhjuling och tvåhjuling. En fin dag med så där +25 grader varmt. Esters erbjuder en fin miljö att sitta i. 
Det erbjuds hembakat smarrigt, fast vi höll oss till lunch-mat och glass.
 
 
 
Glaceria har man också, hit får vi åka med barnbarnen framöver
 
 
Sen blev det ett besök hos goda vänner i närheten, Olle o Tina. De är  nästan i vår ålder (ok, några år kvar ;-)  )  men är nybyggare, bygger alltså nytt hus. Roligt att följa hur det blir och hur man tänker. Här altan och blomlåda, trevlig lösning. Kanske inte blir några kryss eller pinnar i räcket. Kan räcka så här.
 
Utsikt från inglasad avdelning med golvvärme och öppningsbara fönster.
 
Och stenar  är fint!!  Utsikten mot sjön är inte heller fel
 
Snygg natursten igen vid  groventré. Finns en vid andra entrén också. 
 
Här finns också olika djur, bl.a. grisar som mår gott som grisen!! Vet inte vilken sort det här är. Jo, Roland säger att det är Linderödssvin. 
 
De ska säkert bli mat till jul men det anar de inte nu! ;-)
 
Gårdagen lördag började alltså trevligt och fortsättningen blev minst lika bra. Vi hade goda vänner här på grillning, L och E i Mölntegen. Grillning har vi försummat hittills i år, inte blivit så ofta. Fint väder blev det hela kvällen och faktiskt inga mygg eller knott för det blåste lite.  De hade med en suverän kladdkaka gjord på mandelmjöl + jordgubbar + glass. Den var bara bäst, jag brukar inte baka men den borde jag göra. Glutenfri så denkan jag äta också. 
 
Idag söndag eftermiddag ska vi på Stationscafét i Svensbyn på musik i trädgården, Rikard och någon mer spelar. Roligt när det ordnas aktiviteter här i Sillerud, då vill vi passa på. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback