Morgonens utetemp!

Värmeböljan kom av sig! Plötsligt så visar termometern på bara + 6.9 grader ute och gick ner till + 6.3 innan den vände upp igen så sakta. Det är friskt efter några dagar med nästan + 30 grader.
 
Värmeböljan som vi haft några dagar har ju i media kopplats till den globala uppvärmningen. Då kan vi bara konstatera att den i så fall nu är hejdad! ;-)) 
 
 I kväll åker vi ut till  Mattiasfamiljen och har med  grill-mat. Vi har bestämt oss för att inte tänka på morgondagen då de åker hem till Seattle och vi kommer att gråta ögonen ur oss. Det dröjer rätt länge innan vi får träffa dem igen, gissningsvis ett år. Trösten är att skype funkar tills dess. 
 
För övrigt innehåller dagen inga stora förpliktelser. Jag ska försöka plocka undan en del leksaker som är kvar från de större barnbarnen och tvätta sista högen sängkläder. Kanske tittar goda vänner in för en fika nu på förmiddagen. ( Det gjorde dom, jaktvänner Lennart med dotter Elin, så roligt att få prata med, länge sedan)
 
Vi måste handla i lanthandeln frampå. Och kanske planera för besök på Sunne Jaktstämma nu på fredag. Skulle vilja höra Karl Hedin och Kjell-Åke i Myra. Vi får se hur det blir. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Här är det också betydligt svalare men vi hade i alla fall 17 grader i morse.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback