Inga hängande dukar....

.... ska man ha när man har en valp!!!  Nu är detta ingen dyrgrip, bara en gammal vaxduk som skyddar bordet på altanen. Men Disco  har tyvärr i obevakade ögonblick nafsat åt sig bitar av duken och kommit stolt med dem i munnnen. Vi fostrar och fostrar! ;-))
 
Det har blivit bra rutiner med Disco. Han sover hela nätterna fram till 7 - 8 på morgonen. Då är det ut med kissing och mat. Gör aldrig något inne nattetid. Under dagen är han ibland med oss på altanen när vi fikar och äter. Han leker bra med sina grejer, hoppar och springer runt, men busar också förstås, som med duken ovan. 
 
Vi fyar ordentligt när han vill lekbita på oss. Det får han inte göra och det funkar ganska bra att han slutar när vi hojtar till ett fy eller drar honom i nackskinnet. (Ruska i nackskinnet lär ju en hundmamma göra med sina valpar när hon vill tukta dem). 
 
På kvällarna går  vi ofta en promenad med alla hundarna, det gillar Disco. Till sist brukar vi ta en biltur för att kolla efter vilt och då passar vi på att låta Disco gå med för att träna bilåking. Han har aldrig reagerat negativt på det eller mått illa, oftast sover han hela tiden. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback