Högrev-wraps!

Så skulle det kanske heta om rätten hade ett namn! 
 
Vi var igår  bjudna på trevlig kväll av tre generationers värdar i en f.d. lanthandel med fantastiskt innehåll!! Den i sig  är värd att beskriva, men den den ska jag inte berätta om idag utan om den spännande maten. 
 
Det var alltså smakrikt kött av högrev. Det hade tillbringat 6 timmar i röken först  och sedan tid i ugnen (eller grillen?)  med diverse kryddningar och såser. Därefter  var den skivad i mindre bitar. Oj, vilken smak det blev!  Till den serverades god sallad, ugnsstekt färsk potatis, picklad lök i olika former, gräddfil, aioli, nötter, glutenfria plattor (?)  att svepa in det hela i och äta om man önskade. Gick förstås också att äta med kniv o gaffel. 
 
Till avslut fick vi kaffe och en hembakad kladdkaka med jordgubbar och visp, fin med hjärta på!
 
Roligt med speciell mat som vi inte lagar och äter varje dag. Och som jag skrev i inledningen, så var det trevligt att få träffa tre generationer en sån här kväll. 
 
Senare idag blir det inlägg om körde-på-stock-med-båten-dramat som vi fick uppleva idag söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback