Backrally i Årjäng idag!

Backrallyt går från torget upp till marknadsbacken. I år deltog bl.a. Pontus Tideman, Bror Danielsson, PG, Morgan på Järnhandel och vännen Anders S. De kör en bil i taget i tre heat och bästa sammanlagda tid vinner. Här ovan är Anders just kommen i mål. Till slut vann PG.
 
Innan kunde man kolla på bilarna som var uppställda på Storgatan. Här är Erik och hans syster som provsitter Anders bil. Deras pappa åkte sen med som passagerare i tävlingen. Erik är redan egen företagare ägandes ett mindre motorfordon och ser hemmastadd ut i rallybil. 
 
Bobo och Bill var med och kollade på tävlingarna. Kikare förstås.
 
Här satt vi och hade bra utsikt över målområdet.
 
Ikväll ska vi på konsert vid hembygdsgården i Svensbyn, Smookey och Creedence tribute. Över tusen biljetter är sålda så vi blir många. 
 
Imorgon är det stortrav i Årjäng med så där 12.000 - 13.000 åskådare som bl.a. ska se Årjängs stora sprinterlopp. Det är fler än som bor i hela vår kommun.  Vi ska dit och äta en bit medan vi kollar. 
 
 
 
Sonfamilj + kusinfamilj minus Bill o Bobo var på stranden idag, härligt badväder, lugnt och soligt. Till slut var det bara Carin o Lou kvar, hade en alldeles egen badstrand!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback