Jag och Seffrin gick till Roland som jobbade med vindfällen idag

Roland jobbade idag med att ta hem vindfällen efter senaste blåsvädret. Han var vid Spriklerud. Och Jazz var med. Jazz  föste lite på hararna i närheten kan man höra. Men han är gammal och det är inte så allvarsamt, han får ta det i egen takt. Huvudsaken han kommer ut i skogen en stund
 
 Där borta är Roland med fyrhjulingen och såg och yxa. Det har ramlat träd i det lilla  hygget och de behöver tas om hand.
 
 
Sen liftade vi med Roland  på hemvägen.  Seffrin satt trygg framför Roland och jag bakom. Det var dags för lunch, skogsarbete kräver mycket mat. ;- ))
 
På vår senaste långa promenad idag så såg jag och Seffrin det här skådespelet mot Mölntegsvråa. Och det är inte en fotoshoppad bild, den är helt naturell.

Kommentarer
Postat av: Znogge

"Vindfällen"var ett helt nytt ord för mig men jag förstår ju vad det betyder. En underbar himmel och befriande med en bild som inte är fotoshoppad. Det imponerar mer på mig.

Trevlig fredag!

Svar: Träd fällda av senast stormen Alfrida betyder det med vindfällen ;- )) Ser ibland bilder som är alldeles för mycket fotoshoppade och det blir inte bra. I kväll var himlen väldig färgstark ändå utan extra stöd. Ha en skön helg!
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback