Svanar och grilling idag fredag!

 
Fin gråskala från bron vid Brobacken. Andflocken ligger där ute och de två sångsvanarna är med, kan vara samma som vi såg igår. De är här på en liten yta där det finns  öppet vatten, annars är sjön frusen. Mycket vatten är det nu tack o lov i älven och i sjön. I somras var det alldeles för torrt, bryggorna låg långt uppe på land.
 
Jag gick med taxen ut mot Egenäs och Roland bjöd på grillkorv vid sommarhuset. Fint är det där.  Sjön är täckt av is och snö här ute. En härlig gråskala är det
 
Idag har jag städat färdigt och bäddat till de kära gästerna som kommer imorgon, barnbarn Bill med kusin Bobo och Bobos pappa Robin. Ska bli sååååå roligt att ha dem här. 
 
I kväll badar gubben bastu i Signebyns skola och sen blir det fredagmys här hemma med älgkött och potatisgratäng och  "På spåret". Imorgon ska vi kolla på Mellon för det vill Bill o Bobo förstås, det är på många sätt ett barnprogram, helt ok så!
 

Kommentarer
Postat av: znogge

Melodifestivalen vänder sig onekligen mer och mer till en yngre publik men visst får man offra sig :D

Svar: ,-)
Inga Magnusson

Postat av: Josephine

Men vad härligt! och vilken god mat! :-) I eftermiddag - kväll ska vi på födelsedagsfest. Dottern till Laurents gudmor (som är hans syssling!)fyller 21. :-) Du (och dina vänner!) är inbjuden till dagens frågestund i min blogg! *kram*

2019-02-23 @ 07:31:06
URL: http://giraffen197.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback