"Returen" i Åmål idag!

Så mycket julsaker! 
 Det är alltid roligt att strosa omkring på second hand! Idag blev det "Returen" i Åmål som jag kollade på. Oj vilka mängder av julsaker och de kostar nästan ingenting! Det fanns både nytt och gammalt
 
 
 
 Second hand är inte bara en chans att köpa behövda saker billigt och en chans att få återanvända vilket i sig är tillfredsställande, det är också en nostalgitripp att se på allt gammalt. En av tallrikarna i mitten där uppe är såna som vi hade hela min barndom i mitt föräldrahem. Och den blå karotten har jag flera stycken av nu. 
 
 Jag tittar mer än jag handlar. Borde förstås egentligen sälja saker. Vi har alldeles för mycket av det mesta. 
 
Egentligen hade vi bokat in Åmålsbesöket i tisdags. Vi försöker alltid komma dit på tisdagar för att äta stekt fläsk någonstans. Men det var för halkigt då, regnade på frusna vägar. Så det blev idag torsdag. Vi käkade i alla fall på Berga bistro och där har vi aldrig blivit besvikna. Det var julbord för 145 kr, med allt. Det tog Roland förstås. Jag frossade i oxbringa med pepparrotssås.  Såsen var kanon!
 
Skomakaren i Åmål fick ett besök också. Det är ett bra ställe. Roland hade lämnat in en jacka som han bytt blixtlås på och den blev alltså hämtad idag också. Fint arbete har han gjort. Han grejade mina trasiga skidpjäxor förra vintern och räddade min skidåkning då.

Kommentarer
Postat av: znogge

Det var verkligen ett rejält utbud så där hade man garanterat kunna fynda ett och annat.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback