Lustigt julkort fick vi!

 
Det kom ett speciellt julkort, det var en liten bil i papper som vek ut sig när vi öppnade julkortet! Det kom från släkting i USA . Hon har  ursprung på Prästgården och Boberg-släkten, från huset som stod i Mineträdgården som församlingshem och bostad för barnmorska och den som var vaktmästare på kyrkogården, tillika hamnansvarig. Det var två kvinnor. Huset i Mineträdgården finns inte kvar, men vi har ibland kontakt med en ättling till dem som bodde där, Karen, och hon har varit här på besök.
 
Fint att få julkort i papper också, fast vi skickar inte så många själva längre. Vi försöker förmedla julhälsningar på nätet istället. 
 
Idag blir det lite mer julförberedelser. Vi ska slå in fler julklappar och det blir väl nån promenad med Seffrin. Roland går nog till skogen  en sväng med valpen först. Igår avslutade vi julstädningen. Den är är numera rätt blygsam, torkar av det värsta i köket, dammsuger och våttorkar golv ;-) Tänker ibland på min mor som gjorde det ordentligt: Torkade hyllor i skåpen, tvättade fönster och målning inne. Fast som någon skrev i ett facebookinlägg, det är tomten som kommer, inte hälsovårdsnämnden. Julkortsskickandet är numera blygsamt, mest på nätet och någon gran inne blir det inte i år. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Det var verkligen ett fint julkort. Vi har fått några stycken men inte så många så jag stryker ytterligare några på vår redan ganska så korta lista.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback