Grillad gräsand igår kväll tisdag
Vi var bjudna till favvohuset igår kväll på kvällsmat och fin utsikt. Det var sista sommardagen med + 20 grader och solsken så vi satt ute på altanen förstås med fin sjöutsikt. Först välkomnades vi med bubbel.
Gräsanden hade tillagats i ugn 70 grader i 12 - 16 timmar först. Sedan på grillen i 45 minuter. Enda kryddan var salt och peppar. Det var så himla gott, har vi aldrig ätit förut
Till den åt vi vildris och en god sås gjord på apelsinjuice och senap bl.a.
Till slut bjöd solnedgången på den här utsikten ut över sjön. Trevligt hade vi och tiden gick fort!
Kommentarer
Postat av: Znogge
Vilken härlig och god kväll på alla vis!
Svar:
Inga Magnusson
Postat av: FREEDOMtravel
Gräsand, brukar man äta det ...? Vi har massor här runt båten, och ibland vill de gå in i käket ... ;)
Svar:
Inga Magnusson
Trackback