GRATTIS! Årets företagare i Värmland!!!

Det blev våra arrendatorer utsedda till i hård konkurrens med många andra företag, stora och små, alla branscher! Det är fr.v. Göte, Kent och Olle Jakobsson. De har redan blivit hyllade på residenset hos landshövdingen och nu ska de alltså gå vidare till Årets företagare i Sverige. Vi önskar lycka till förstås och är jättestolta att det är de som sköter om Liane - Prästgårdens marker. De gör ett himla bra jobb med sitt jordbruksföretag, en fantastisk djurhållning och duktiga på lantbruket. En del av sin mjölk levererar de  till lokala Wermlandmejerier i Nysäter. De har hjärtat på rätta stället också och sparade lite ärtor i skörden till vår ensamma älgkalv.  Det är stort.
 
Bilden från NWT!
 
Agenda: Idag ska vi gå på kräftskiva! Det blir nog första riktiga i år, det ser vi fram emot. Imorgon blir det marknadskålsoppa i Lianegrillen. Jag har förberett med buljongkok. Nu ska vi bara fixa kålen och frikadellerna också! Undrar om 7 liter soppa räcker till 11 personer? Om det är för mycket så fryser jag ner Hoppas vädergudarna är nådiga över marknadshelgen i Årjäng.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilka trevliga kvällar som väntar!

Svar: Japp! Under sommaren blir det mycket tid med barn och barnbarn. Nu har vi mer tid för vänner och bekanta! Trevligt att umgås över en bit mat och vi har tydligen lyckats samla folk runt oss som är lika matglada som vi!! Tur att vi kör 5:2 nu på fjärde året, vi skulle vara jättestora annars.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback