Jakthundparad på Åjängstravets sista tävlingsdag för säsongen

Det var jakthundparad på Åjängstravets sista travdag för säsongen. Det var ett initiativ från Johanna som är ny  initiativrik chef på anläggningen. Roland visade upp sin dunkerstövare Hej som är en representant för den norska nationalrasen. Tror att det finns bara ett 80 tal av dem i Sverige, men många i Norge. 
 Längst till vänster är David Josefsson med en finsk stövare, sen Mikael Tranberg med  drever,  Matilda Svensson med kopovstövare, hamiltonstövare, Niklas Olausson med bayersk viltspårhund, Sofia Gustavsson med  schillerstövare och Roland med  dunkerstövare.
 
 Travet är en plats där man träffar vänner och bekanta, en fin dag blev det, men vi var inte kvar till tävlingarnas slut. Det röda huset rakt fram är Travrestaurangen, men där åt vi inte idag. Det blev god  lunchbuffé på Travmuseet. En mässa var det också med jakttema och skyttesimulator.  Interjakt med Jonas Ås hade en central roll där, liksom Jägareförbundet och viltolycksådet och Norma bl.a.
 Här är en norsk speaker som sköter segerintervjuer och lite annat. Här pratar han med Rolands bror Gunnar och till höger om honom står bl.a. en av travtjejerna i Leverhögen Signe eller Selma och får pris för ponnylopp.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilken trevlig dag det blev!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback