Chock 1: Nio polisbilar på en gång i Svanskog!!!

Jag skulle alltså till Åmål igår för att få vinterdäck på bilen. Då måste jag köra genom Svanskog ( fast åt andra hållet, bilden tog jag på hemvägen)
 
Här mellan kyrkplatsen och herrgården finns en stor rastplats.OCH DÄR STOD NIO POLISBILAR!!! 
Alltså föreställ er att plötsligt se nio polisbilar i det lilla samhället  Svanskog! Normalt är det svårt att få tag på en enda  polisbil i polisglesa Värmland. Man kan få en känsla av det krävs minst rån eller mord eller en död varg för att det ska hända.  Att plötsligt se nio polisbilar på ett ställe och alla bemannade med poliser i uniform var en chock. Massor av tankar rann genom skallen: Har vi ockuperats av främmande makt och ska evakueras? Har en terrorist spridit gas och giftpulver över Värmland och gömt sig i Svanskog?? Har kungafamiljen kidnappats och kidnapparen har förskansat sig i Svanskogs Folkets Hus??? Jag lovar att man hinner tänka mycket på en kort stund när man får se nio polisbilar på en gång i ett litet samhälle.
 
 
En av bilarna körde ut från rastplatsen före mig och de andra kom i karavan efter mig. Alla som jag kunde se svängde av vid skolan och körde förbi Folkets Hus in på Bollsbyvägen!
 
När jag kom fram till Toyota i Åmål så berättade jag om det här och frågade om man hört nåt på nyheterna om någon händelse i Svanskog.. Först kopplade det inte riktigt och Toyota-mannen såg förvånad ut. Men sen kom han på vad  det var: Filminspelning!!! Någon spelar alltså in en film i Åmål. Och Toyota hade också varit inblandat eftersom man fixat tidstypiska fälgar till en bil som skulle vara med. Så det kan ha varit så att polisbilarna fyllde någon funktion i filmen fast ingen vet säkert. Det kanske var något annat uppdrag. 
 
Det var chock 1 igår. Det skulle bli en rejäl överraskning till innan jag var färdig med Åmål. Mer om den senare idag.
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Skönt att det inte var "värre" än så!

Svar: Fast nu vet jag inte. En del säger att polisbilarna inte hade med filminspelningen att göra, men någon annan förklaring gå inte att finna heller
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback