Sven Ingvars i Säffle igår onsdag

Vi gillar ju nya Sven Ingvars, dvs bandet som Sven Erik Magnussons son samlat ihop. Vi försökte få biljetter till februari -konserten men misslyckades trots att vi hängde i telefonen. Sen såg vi dem i Karlstad i somras på Sandgrund, Karlstad kommuns gratiskonsert ute. I juni lyckades vi i alla fall köpa biljetter till kvällens genrep inför nya turnén och det var alltså i Säffle. Tror att det har blivit en tradition att starta upp på Medis Säffle, kan vara så att Oscars fru kommer härifrån och det är släkt på plats.
Det skulle kunna vara fel och motbjudande att Oscar fortsätter att spela sin pappas musik och leva på den. Men det är suveränt för han gör det så bra. Undrar om han inte till och med har lite bättre sångröst än S-E! Och Oscar gör ingen hemlighet av att han spelar för att hylla sin pappa och pappans musik. En kanonkonsert var det och vi ville aldrig att den skulle ta slut. Högt tempo och fin show med mycket Fröding också. Bra att Oscar sjunger så tydligt och att ljudet var bra så att Frödings fina texter gick fram ordentligt.  Och kolla gitarristen här nere till höger, alltså han går inte av för hackor. Så fina solon gjorde han, skulle ha kunnat vara mer av det.
 
 
Före konserten igår var vi på restaurang Stenmagasinet i Säffle och åt mat. Det blir mer om det senare idag, ett speciellt ställe är det.
 
Idag torsdag blir det en sväng till Karlstad för inköp. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback