Nästa gavel på Liane

 
Igår tisdag kom de nya fönstren på plats på Liane.  Evert och Erik och Roland strävar på och springer i ställningen. Igår  var också elektriker Magnus på plats för att fixa nåt med elskåpet som sitter på väggen där. Det satte tydligen Sölve dit för många år sedan, hans autograf fanns inne i det. 
 
 
 
Övre sovrummet med nytt fönster. Det blir ljust och fint, och annorlunda. Här är Evert på insidan och Erik på utsidan. Lite lustigt att det var Everts farfars firma som byggde Liane en gång i tiden och då var Rolands morfar Agnar anställd där. Nu är det Rolands firma som renoverar och Evert är anställd där. 
 
Jodå vi firade Rolands födelsedag igår också. Jag bjöd honom på Krogeriets lunch dvs stekt fläsk och så kaffe på maten på Broms. Verkar som om alla matställen bestämt sig för att ha fläsk på just tisdagar. Kvällsmaten hemma blev stekt vit sparris med skinka och hollandaise och så tårta. Stekt sparris uppskattar vi mycket. Förr kokade vi den bara men nu steker vi ibland och det är himla gott som omväxling.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback