Gardinfiasko på Liane!

Gardinfiasko! Dom krympte och blev alldeles för korta!!!  Jag bar mig så korkat åt.
 
De här gardinerna från vardagsrummet / sovrummet nere på Liane var smutsiga så jag tvättade dem innan jag klippte, pressade och klistrade upp nya fållen. Så långt allt väl, höll på en hel eftermiddag. Men sen när jag hängde upp dem visade det sig att de krympt ordentligt. Allt arbete helt förgäves, så här kan det ju inte se ut. Så trist för egentligen tyckte jag att de var rätt snygga.
 
I det här sovrummet blev klistrad gardin helt ok, det duger. Det som hänger under kappan är halvt nerdragen rullgardin. Och nu har jag en likadan gardin till som ska hänga i det nya fönstret som  blir där trädgrenen och ugglan sitter på väggen nu.
I köket blev det också ok med klistrad gardin
 
 Och här blev det bra utan gardin
 
 
Men det måste alltså till något annat i vardagsrummet, jag får ta ner de krympta och hoppas att de kan användas på något annat ställe. Jag gick ner i källaren och rotade i lådorna med arvegods. De här hittade jag, en trådgardin, virkade långgardiner och broderade kappor. Jag tog med dem till Liane och kollade. Tror att det blir hemvirkad varianten.  Måste alltså göra om två långgardiner till två kappor vilket förstås är ett helgerån. Men samtidigt bättre än att de ligger i en låda i källaren till ingen nytta. Någon av våra anmödrar har virkat dem, vet inte vem. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Det var både snopet och ogjort arbete vilket bara är så irriterande. Men du hade i alla fall en plan B vilket var bra.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback