Firade fars dag med fläsk o löksås!

Fast det var inte meningen från början. Jag letade uteäting på Fars dag  i Sillerud på nära håll men fick inget napp på det. Då tänkte jag att jag kan kolla om det går att få hämta hem mat från Krogeriet i Årjäng, vår nya fin-restaurang. Så jag mailade dit och frågade, men fick inget svar på ett par dagar. Så då ringde jag dit och frågade.
 
Jo det skulle gå bra om jag ringde någon timme innan så skulle de göra i ordning och jag kunde ta med hem. Sen fick jag svar på mailet jag skickat att de hade ingen catering den dagen. ??? Så då mailade jag en gång till och frågade vilket svar som gällde, skulle jag kunna hämta mat eller inte?  Men jag fick inget svar alls så då la jag ner Krogeriet och tänkte själv. 
 
Det finns en maträtt som Roland uppskattar mer än nåt annat: Fläsk och löksås. Det fick alltså bli hemmaäting med fläsk och löksås. Gjorde fläsket i ugnen igen och det blir kanonbra.Slipper os och stänk och brandlarm som tjuter.  Lägger på bakplåtspapper, kryddar och så in i ugnen ungefär 20 min på 225 grader. Det stekte lite hårdare längst in så om jag varit smart så skulle jag ha vänt plåten efter halva tiden. Jag åt två skivor och två blev över, resten åt far i huset. ;- )). Roligt att det blev så uppskattat.
 Han fick blommor och tårta också förstås. Tyvärr regnade det ordentligt hela dagen så någon jakt blev det inte, vilket var planerat.  Det fick bli innearbete med papper bl.a.  så att någon arbetsdag kan frigöras för jakt! ;- ))

Kommentarer
Postat av: Znogge

Ingen rätt i min smak alls men det viktigaste var ju att Roland blev nöjd med sin dag.

Svar: Nej, håller med, inte min favvo heller, två skivor räckte för mig, men som sagt gubben gillar det ju.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback