Sparrisfrossa igår

Lite mer sparris hade vi fått än som gick åt till oss sex personer igår kväll fredag, så jag skar av nederänden på varje sparrisstång och frös ner för att kunna steka sen vid lämpligt tillfälle. Stekt sparris är också väldigt gott. Det tar ca 20 minuter att steka,  lite längre än att koka. Jag testkokade igår först och det blev lagom med exakt fem minuter. Det här var storlekssorterad och skalad sparris så det var enkelt, samma koktid på allt. Annars kan man få koka de grävre längre tid. 
 
Åter igen en skön kväll med vindstilla och värme, fortfarande inga myggor. Så njutbart! Och himla trevligt sällskap i en kväll som gick så fort förbi fast vi blev sittande inpå småtimmarna. Våra arrendatorer Olle o Kent droppade in en stund eftersom de varit nere vid badplatsen och jagat tillbaka kvigor på rymmen. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Sparris kan man inte äta för ofta! Det är ju bara så gott :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback