Säsongspremiär för grillat igår kväll!

Sent på eftermiddagen, så där kl 17.00, så ringde goda vänner och bjöd oss på grill. Jag var ute och gick min runda med Seffrn och Roland vilade sig. Men vi blev jätteglada och tackade ja. En trevlig kväll i Snarkil med R och Å-B och son A. God mat fick vi också. Grillat som var så där gott tillagat som vi inte kan, brynt kött, sen grillat i hel bit i folie under längre tid. Saftigt och gott. Sen var det en massa tillbehör som sallader och såser och annat. Till dessert fick vi en god specialare medvispad visp och  kondenserad mjölk fryst och hallon på. Kul med vänner som liksom räddar kvällen så där rätt upp och ner. Hur man kan fixa allt detta på så kort tid förstår jag inte, men glad blir man.
 
Idag är  hamilton Hambo och dunker Hej på hundsutställning i Eda - Charlottenberg, Morokulien. Hej var framgångsrik förra året, hoppas det går bra i år också. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Grillat är alltid gott och dessutom så smakar det fantastiskt att sätta sig till dukat bord. Vi grillade också i går och det blev kycklingfilé som alltid är ett säkert kort.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback