Bekämpar mossa och ogräs med ogräsättika

Det funkar  rätt bra på mossan på asfalten i alla fall. Den liksom torkar och dör, sen kan man skrapa och sopa bort den. Vill tro att den inte är så giftig som Roundup, vilken innehåller  glyfosat som inte är så bra. Jag har missat några fläckar här, men duschade på dem en omgång idag så hoppas jag de också dör.  Försökte krafsa lite mellan växerna idag och ta bort ogräs där man inte kan spruta  men det var för hett i solen. Kämpade ett par timmar i mitt anletes svett. Men sen fick det bli en dusch, klädbyte och fästingkoll. Fästingarna har tyvärr redan kommit igång ordentligt, hittade ingen tack o lov. Idag ska Roland få  recept på tabletter till hundarna. En tablett skyddar tre månader. Tänk om det funnes för människor också. Jag borde vaccinera mig men är skeptisk till vaccin så det blir nog inget av. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Jag läste en del om vaccinet mot TBE. Det verkar finnas två läger varav det ena menar att vaccinet inte har några biverkningar och det andra att det har allvarliga sådana. Då blir jag minst sagt kluven. Nappade inte på vaccinet mot svininfluensan heller.

Svar: På min skola vaccinerades vi alla på löpande band mot svininfluensa. Hade jag förstås inte gjort om jag vetat då det jag vet idag om sömnsjukan som drabbade en del. Sen dess är jag skeptisk mot vaccin, föredrar att kolla noga istället.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback