Nu har Grönland kopplat greppet på Liane

Förut var det Sibrien som höll oss i ett järngrepp med ostlig vind och kyla. Sen blev det västlig vind ett dygn och hopp om vår. Men nu har vi hamnat i den grönländskt arktiska vintern med vind från norr.  Den kommer att dominera någon månad till enligt SMHI, våren kommer inte förrän mitten på april. Det känns väldigt länge till. 
 
Det blev i alla fall lite plusgrader mitt på dagen. Jag åker skidor en sväng varje dag. Tänkte att det inte skulle gå idag utan att snön skulle klabba. Men det gick riktigt bra, inget fastnade under skidorna. Solen är riktigt varm nu på dagarna.  
Däremot så börjar spåren bli lite lösa på sina ställen. Jag borde väl gå opp och åka kl 7 på morgonen medan det är minusgrader, men där går gränsen. 
Det är i alla fall fortfarande roligt. Blir en sväng varje dag i det fina vädret  Tänkte åka i skjortärmarna idag med en väst, men det blev för kallt i nordvinden så jag fick ta på mig en jacka till vindskydd. 
 
 
 
Testade att ta en selfie i spegeln när jag slängt på mig kläderna innan  jag drog iväg. Eller spegelbilder kanske inte gills som selfies! Det finns inte många bilder på mig på fb eller blogg. Jag har ransonerat. ; )) Är hellre bakom kameran än framför.

Kommentarer
Postat av: znogge

Jag hoppas verkligen att våren kommer tidigare men tyvärr tar det nog sin lilla tid misstänker jag...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback