Letar värme och vårtecken gör vi!

 
Och visst hittade vi värme igår! På altanen! + 21 grader i solen!! Man blir så glad. Självklart ställde vi i ordning altanmöblerna och åt årets första lunch ute. Fortfarande tacksam att Gert o Irene satte upp glasskivorna mot väster på altanen. Det har förlängt utesäsongen rejält. Och visst blev det ljusare och varmare på altanen efter att  Roland tog bort de stora träden som skuggade.
 
Det blev en snabb och lätt variant av lunch; Smetana, hackad rödlök, hackad dill, rom och lantchips.
 
Jag gick ner till vägen med Seffrin i bara skjortärmar och en väst och det blev precis lagom varmt!  Sen gick jag runt Liane med gamle Jazz. Han orkar inte hänga med längre när Roland cykelmotionerar Hej o Hambo.   Det blev väl drygt en halvmil sammanlagd gåing. Himla skönt med så mycket solsken och frisk luft.
 
Sen säger Roland att han såg tornfalken igår. Hoppas verkligen att det är sant. Han är en favvofågel som brukar komma varje år och häcka i Oskars duvslag. Ett välkommet vårtecken!
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Här har inte solen visat sig mycket så höga temperaturer kan vi tyvärr inte skryta med... Men det går väl på rätt håll...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback