Nu åkte julen ut!

Någon dag för sent enligt praxis åkte julen ut ur huset. Och jag får erkänna att det går snabbare för varje år, vilket helt enkelt beror på att färre saker plockas fram. Julpynt har aldrig varit min grej till skillnad från vänner som planerar för jul hela året. Julgranen är dock lika mycket prydd som förr. Bill och Lou har ju strävat med den uppgiften och de var ambitiösa. Fast nu är allt urplockat. Eftersom vi konstant glömmer att vattna julgranen så barrade den grymt. Vi gjorde som förra året; Roland knipsade av grenarna och toppen med en sekatör och stoppade ner dem i sopsäckar som jag höll upp. Det är absolut bättre än att få allt över hela golvet och entrén på väg ut. 
 
Skönt när det är gjort men visst är det lite mörkare i huset när alla julljus är borta. Tur att vi har snö som ger ljus  och idag fick vi rejäl påfyllning. Roland har knuffat omkring snö hela dagen med traktorn. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Nackdelen är helt klart att det bli mörkare så vi funderar faktiskt på ett par nya lampor till fönsterna i vardagsrummet men vi får se...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback