Heldag i Karlstad blev det idag torsdag

Roland hade först en tid för koll på sjukhuset. Där finns absolut inga parkeringsplatser, vi åkte runt varv på varv och försökte, men fick ingen. Så jag dumpade honom vid entrén och drog iväg. Det var varslat för en halvtimme men han blev utsläppt efter 10 minuter, helt godkänd, så jag fick hämta honom, hann inte kolla färdigt på Myrorna. Sen tog vi lunch på favvomatstället, Värmlands museum. Därefter  släppte jag av Roland vid Länsstyrelsen dit han skulle på nåt möte. 
Mötet skulle vara tre timmar så jag laddade för en avspänd eftermiddag med shopping på köpcenter Bergvik. 
Jag tyckte att tre timmar var jättelänge, lajade runt lite och kollade i de olika butikerna. Köpte en del matvaror som är svåra att få tag på. Här finns mycket ekologiskt och närproducerat. Och Roland hade beställt två spekekorvar. Men jag saknar talang för shopping så det blev inte så effektivt.
 
Det är i alla fall ansträngande att gå fram och tillbaka på stort köpcentrum (undrar hur långt det är?) så jag tog en kopp kaffe på Espresso House. Där finns massor av smarrigt slisk. Jag fick en glutenfri karmellkaka som var urläcker och en trippel espresso, alltså lite mer än dubbel. 
Sen hade klockan plötsligt rusat iväg. Jag pallrade mig till Ikea som ligger nära och skenade runt där i ilfart för att köpa glasburkar med lock till infrysning. Tre stycken fick jag tag på och sen var dagen slut och Roland skulle hämtas. På hemvägen lyssnade vi på talbok som Roland laddar hem via telefonen. Vi är inne på andra delen av biografin om Churchill. Den är jättespännande. Intressant med personer som verkligen funnits och händelser som har timat. Winston var verkligen ett orginal!  Vi kom hem och sen åkte Roland på kretsårsmöte. Och så var den här dagen slut. 

Kommentarer
Postat av: Eva

Åk ner i nya parkerings garaget på csk. Där finns plats

Svar: Har jag inte sett!!! Var är nerfarten till det?
Inga Magnusson

2018-02-24 @ 17:16:24
Postat av: Eva

Åk rakt i första korsningen sväng in nästa in vänster innan teatern. Kör rakt in mot förlossningen höger straxt innan. Nerfart på vänster sida

Svar: Tack för info! Dit ska vi åka nästa gång. Fast det borde ha varit bättre skyltat om detta vid den vanliga överfulla parkeringen. Vi var många som irrade runt varv på varv för att leta efter en ledig plats.
Inga Magnusson

2018-02-28 @ 06:33:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback