Så smarrigt!

Om ni bara kunde ana hur gott det är med rökt rådjurskött så skulle ni börja jaga allihop!
 
Vi hämtade ett par bogar och lår efter rökning hos Frank Shoua i Nysäter igår. Det är så otroligt läckert, särskilt med potatisgratäng. Vi mumsade på det igår kväll. Frank är verkligen expert på rökning, gör det så bra. Han säljer en del andra delikatesser och styckningsdetaljer från vilt. Roland får gärna med sig något rökt älghjärta ( äter jag inte!) och någon bit sylta.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Nja... Börja jaga kommer jag aldrig att göra för jag skulle inte klara av att skjuta ett djur. Det finns inte på min karta. Däremot har jag smakat rökt rådjurskött där andra har gjort jobbet och visst var det gott!

Postat av: åsa

Har ätit rökt rådjur nu ikväll, mågen jagat och rökt och det var SÅ gott!!
Väldigt överraskad då jag tycker att allt rådjurskött har en tendens att smaka åt "leverhållet", men inte det här!
Supergott!
Ha dé!/Kram

Svar: Exakt vår erfarenhet också! Sadeln lagar jag till i ugn med mycket andra smaker, det blir bra. Men bogar och lår röker vi. När rökningen är välgjord som hos Frank så är det bara bäst!
Inga Magnusson

2018-12-22 @ 23:12:39
URL: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback