Bordsbrasa köpte vi!

 
 Asch det heter inte bordsbrasa utan etanolkamin.  Vi köpte den på Biltema. Där var den betydligt billigare än på andra ställen, bara nåt på 300 kr. Det man ska elda med heter Spisbränsle, det är luktfritt och rökfritt.  Det hade Biltema också. Det är en gemytlig lite brasa som man kan ha som bordsdekoration. En nackdel är kort brinntid. Den vara någon dryg timme och sen kan man inte fylla på för det får man inte göra när den är varm. Den blir lite varm under så vi ställde den på en kakelplatta. I ett begränsat utrymme, typ inglasat uterum, så kan den säkert bidra till att värma upp rummet, men vi ska bara ha den på altanen som mysfaktor. 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Lite kort brinntid men annars ser den fin ut!

Svar: Vi har bara testat en gång. Kanske kan bli längre brinntid på något sätt!
Inga Magnusson

Postat av: Håkan

Hej, jag vet att inlägget är lite gammalt, men hoppas ändå att du ser det här :) Jag funderar nämligen på att köpa en etanolkamin från https://www.etanolkamin-shop.se. Så jag undrar om ni fortfarande använder er kamin och om det är värt att lägga lite mer pengar på en liknande bordskamin som ni köpte, eller om den från biltema fortfarande är fin och fungerar som den ska? Tack på förhand!

Svar: Hej!Jag får väl erkänna att vi inte har använt den särskilt mycket, nästan inte alls faktiskt. Tog slut rätt fort på bränsle varje gång så entusiasmen svalnade.
Inga Magnusson

2020-06-14 @ 12:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback