Besviken på Stadt i Åmål idag!

Det är väl ingen hemlighet att vi gärna gör våra  ärenden i Åmål på tisdagar. Det beror på att Stadt serverar fläsk, raggmunk,  löksås och potatis den veckodagen. Glada i hågen travade vi alltså in på Stadt idag tisdag och såg fram emot en läcker lunch. Tyvärr blev det inte så bra. Kocken hade missat i stekningen så fläsket var delvis bränt, delvis knappt stekt. Sen när Roland skulle ta påbackning så var fläsket slut. Han väntade en god stund men det dröjde så länge att det inte var möjligt att vänta längre  inom vår tidsram. Men det är första gången vi blivit besvikna på Stadts stekta fläsk, så vi har gott hopp om bättring  nästa gång. 
 
Tyvärr var det inte slut på besvikelserna där, för att nu få fortsätta gnälla lite om den här lätt misslyckade dagen.
 
Fikabröd tänkte jag köpa på XO för det brukar vara bäst, men det var stängt för kocken var sjuk. 
 
Mio-möbler där vi hade ett viktigt  ärende var stängt för inventering.
 
Besöket på blom- och plantträdgården blev en besvikelse. Där fanns i stort sett inget av plantor eller lökar som jag letade efter. Där fanns i stort sett nästan ingenting.
 
Jysk hade inte heller det vi letade efter där.
 
Granngården är ju en otroligt rörig butik där man länge famlar i mörker efter det man vill ha. Till slut lyckades jag hitta vägen till uteträdgården. Väl där skulle jag ha två dunkar ogräsättika. De var för tunga att bära så jag lastade dem i en röd vagn som stod där och försökte köra mot kassan med ett alarmerande skrapande ljud från vagnen. Till slut kom Roland o förklarade att det var ingen kundvagn, det var en konstgödselspridare som jag försökte dra dunkarna i till kassan! Ha ha....! Bara att dra tillbaka igen och Roland hjälpte mig att kånka dunkarna till bilen. Han hade fått fel pris i kassan på en vara, det stämde inte med annonsen. Till slut gick det att övertyga kassörskan om det rätta men ingen ursäkt ens, bara en trumpen min. 
 
Fast fika på gamla Håjis (heter nåt annat idag) var helt ok. Deras glass med salt lakrits var läcker, passade bra till kaffe. Och shopping på Ica / coop funkade bra liksom på Apoteket. Och vårt ärende på Toyota blev också avklarat på bra sätt. Byte och förvaring av däck är kanon! Och plus för lånebil under tiden.
 
Så idag blev Åmål ömsom vin ömsom vatten kan man säga. Nu kan det bara bli bättre nästa gång. ;- )) 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Besöket i Åmål började onekligen inte speciellt bra. Du har tidigare skrivit om hur nöjda ni varit med maten och självklart blir man besviken då. Hoppas det var en engångsföreteelse. Sedan var det verkligen otur att så mycket var stängt men det får bli ett återbesök inom kort.Själv fick jag mig ett gott skratt när jag läste om konstgödselspridaren så den tackar jag för. Skönt att övriga ärenden avlöpte planenligt.

Trevlig kväll!

Svar: Jag skrattade så jag vek mig dubbel när jag insåg misstaget med vagnen. Det försonar mycket att få så roligt, om än på sin egen bekostnad. ;- ))
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback