Agenda söndag före Valborg

Så skönt att sitta i solen och skala sparris. Alltså vi har fått bästa vita sparrisen, den första för året, hemodlad i våra vänners trädgård, nyskördad. Bättre blir det inte. Ikväll kommer kompisar R och I och delar den med oss tillsammans med skinka och hollandaise.

Idag fredag vid lunchtid blev vi uppringda och bjudna på grillad vildsvinskorv. Den är gjord på kött som är självjagat och korven är gjord på hemslakteri i Tingsryd. Kanongod enligt Roland som är expert på korv.

Vad detta är tänker jag avstå från att berätta! Ha ha...! Men jag är i alla fall glad att vi inte öppnade locket på burken och luktade. Det är garanterat inget vi ska äta, men till något lär det visst vara användbart! ;- ))
Kommentarer
Postat av: Znogge
Färsk och nyskördad sparris är verkligen en delikatess! Dessutom är det skillnad på korv och korv.
Trevlig söndag!
Trackback