Agenda söndag före Valborg
![](https://cdn1.cdnme.se/38735/9-3/t_sparris_klar_5ae5e485e087c361fe599d5c.jpg)
Så skönt att sitta i solen och skala sparris. Alltså vi har fått bästa vita sparrisen, den första för året, hemodlad i våra vänners trädgård, nyskördad. Bättre blir det inte. Ikväll kommer kompisar R och I och delar den med oss tillsammans med skinka och hollandaise.
![](https://cdn1.cdnme.se/38735/9-3/t_korv_klar_5ae5e489ddf2b313fa103b02.jpg)
Idag fredag vid lunchtid blev vi uppringda och bjudna på grillad vildsvinskorv. Den är gjord på kött som är självjagat och korven är gjord på hemslakteri i Tingsryd. Kanongod enligt Roland som är expert på korv.
![](https://cdn2.cdnme.se/38735/9-3/t_bav_klar_5ae5e4872a6b220404c631db.jpg)
Vad detta är tänker jag avstå från att berätta! Ha ha...! Men jag är i alla fall glad att vi inte öppnade locket på burken och luktade. Det är garanterat inget vi ska äta, men till något lär det visst vara användbart! ;- ))
Kommentarer
Postat av: Znogge
Färsk och nyskördad sparris är verkligen en delikatess! Dessutom är det skillnad på korv och korv.
Trevlig söndag!
Trackback