Mimer Elite hotel var vi på i Umeå!

Det var ett trevligt besök och speciellt eftersom en god vän jobbar där. Vi fick bästa uppassningen med mat och vin, speciellt vinet som han är expert på, utbildar sig till sommelier (stavning?). Detta är en klassisk restaurang som inte sällan tar emot kändisar som gäster. 
 
En fin Wallenbergare blev det
 
och en bouillabaise med tomatskum
 
Nu försöker jag komma ihåg vinerna, gissar att detta var ett gott vin till desserten
 
Här var den fantastiska champagnen!!! Jag drack den genomgående eftersom den var så god.
 
Här var nog Rolands rödvin.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Det är verkligen skillnad på vin och vin! Men kostar det så smakar det ;-)

Svar: Japp! Värt varenda krona med så proffsig rådgivning!
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback