40 år exakt har vi bott på Liane - Lihaget nu!

Vi började bygga i april 1977 precis när jag kom hem från BB med lille Mattias,  yngsta barnet. Markus var ett och ett halvt och Malin tre år då.  Och vi flyttade in till älgjakten i oktober det året, helt enligt planerna. Ok, allt var inte klart i huset men det gick i alla fall att bo där. Ett bra hus blev det. Tre ungar,  hundar och en katt  rymdes också i det. Fast visst kan man fundera över om det är vettigt att vi två personer fortfarande  bor kvar i ett så stort hus.
Igår kväll firade vi 40 år i huset med bubbel Vi firade också en god vän, A. i Svensbyn,  som fyllt 50 år. Och så firade vi att magasinet fått nytt tak och ett lyft! Man ska ta alla tillfällen i akt för att fira. ;-)  Vi tillbringade det mesta av kvällen hos 50-åringen och hans fru!
 
Planerna för dagen handlar mest om att fixa viltsoppa till årets jaktgäster i kväll och det blir nog risgrynskaka efter soppan. Det fina vädret håller tydligen i sig så det blir fortsättning på grovtvätt. Jag får passa på medan solskenet håller  i sig och fixar torken.

Kommentarer
Postat av: FREEDOMtravel

Grattis till 40-årsjubileet! Den översta bilden är sååå idyllisk!

Svar: Tack! Fast jag ser att det har blivit rätt igenväxt! Vi får ta tag i det till våren!
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback