Fotografiska museet i Stockholm

Utsikten är som vanligt helt fantastisk från restaurangen! Den här dagen var det strålande solsken och båtarna tuffade på därute. Jag har alltså varit i Stockholm några dagar.
 
Maten är prisbelönt men var för en gångs skull en skuffelse. Miso-soppan var för salt för min smak, men jag får reservera mig för att den kanske ska vara så salt. Jag kan inget om Misosoppor, den såg bara god ut. 
 
Sen var det en varm lunchbuffé med lite olika plockrätter. Köttet var fläskkarré. Det är inte min favvo alls, och  just här var det ovanligt knepigt. Köttet var rosa, inte genomstekt. Jag petade lite i skivorna och lyckades hitta en som inte var rosa och kom under tiden i samtal med en annan gammal tant som var på väg att ta mat. Jag uttryckte min skepsis över icke  genomstekt fläskkött och hon höll med. Det kan vara en ny trend att man kan äta fläskkött som är rosa men jag är för gammal för det och det var den andra tanten också. Kändes lite skönt att vi var två skeptiker som letade efter icke- rosa - fläskkarré. Besviken var jag i alla fall, maten på Fotografiska brukar vara en höjdare. De andra plockrätterna kompenserade en del så jag blev mätt i alla fall. Senare kommer mer om utställningarna. 

Kommentarer
Postat av: FREEDOMtravel

Tråkigt att maten inte var bra. Jag har aldrig ätit på Fotografiska, men trodde att det var extra bra där ...

Svar: Trodde jag också och har aldrig varit besviken förut. Maten där har till o med fått pris. Men det är nog bättre nästa gång
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback