Döstädning igår onsdag

Det snöade igår så jag tog mig en innedag med städning av mina utrymmen i hallen. Jag hade en känsla av att jag hade bara låtit grejer ligga kvar utan att använda  dem. Så jag rev ner alla kläder, handskar, halsdukar och annat som gömt sig på krokarna bakom. En hel del av de här grejerna har jag inte använt på flera år. Det mest överraskande var kanske att jag hittade 13 (!) paraplyer. Fattar inte hur det har gått till att de har hamnat i min hylla. Men jag måste alltså ha dragit hem dem. Några av dem är gamla och arvegods från min mamma. Jag har inte haft hjärta att slänga dem av nostalgiska skäl.
 
Det blå köpte mamma 1955 när hon och pappa åkte på sitt livs första semester. Det skulle matcha en himmelsblå vacker ny sommarkappa. Semesterresan gick till Köpenhamn  en vecka och kan också ha varit  ett slags firande av 10-årig bröllopsdag. Jag var fem år då  och blev placerad hos föräldrarnas vänner Evert och Ebba i Blixterboda under tiden.  Min bror hamnade hos Josefssons i Samsala. Hur han hade det vet jag inte men jag bara längtade hem, hade inget att leka med, inget att göra. Det var förfärliga dagar som kändes som om de aldrig tog slut. 
 
Fast nu har jag packat ner nästan alla paraplyerna och en hel del annat också i några kassar och dem ska jag ta till second hand. Känns skönt att ha gjort en liten bit av döstädningen ;- ))  Och hallen blev plötsligt rymlig.
 
Agenda för dagen är tur till Töcksfors för Roland ska hämta en traktor där. Väglaget är bättre idag, all snö och is har regnat bort. Och så ska vi titta lite nyfiket  på den gode Jens som med sin maskin gör en liten avverkning på Liane.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Då var det verkligen hög tid att du fick städat tycker jag :D

Svar: Stämmer bra det!
Inga Magnusson

Postat av: Veiken

Skönt när man har bestämt sig för att bli av med lite grejer. Jag är likadan, men plötsligt händer det! :)

2017-11-24 @ 04:06:31
URL: http://veiken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback