Premiärgrilling med Busterbåten igår fredag!

Fortsättning på gårdagskvällens bilder. Det blev premiärtur med Busterbåten. Först en långsam färd över vår sjö Östra Silen och sedan  hamnade vi på Restön. Vi mätte vattentemperatur och det var underligt nog kallare uppe i viken med + 7 grader och här nere var det + 11.  Kanske är den envisa nordanvinden som drivit ner vamt ytvatten hit ner.  Det blev grilling och firing av två födelsedagsbarn. Det var de två damerna på bild, längst till vänster och längst till höger: M. och B.
Bubbel firade vi med förstås
 
Det var varmt och skönt, vindstilla och soligt. Inte så många såna dagar på sommarhalvåret.  Himla tur att allt passade så bra den här kvällen.  Vår Busterbåt är inte så stor, tar sig inte över storsjön om det blåser så det gäller att passa på. Det blev helt magiskt med fantastiskt väder och  trevligt sällskap.
Det fick bli enkelt med grillad korv och bröd och potatissallad. Här är en fin plats fast vi använde den andra grillen.
 
Charmigaste vovven Rikkie var med, Italiensk vattenhund, en ras som heter nåt på Lagotto / Lagotti. Vet inte om det är en tik eller en hane.
 
 
En bäver kom simmande alldeles bredvid oss vid 9-tiden. Bävrar är lustiga, har ofta en bestämd tid varje kväll när de gör samma rutt. Vi har många bävrar i vår sjö.
 
Så småningom kom fler grillsugna till platsen och lade på korv. Då var det dags för oss att dra hemöver.
 
Patrik W. är entusiastisk fiskare och har en fin båt. Himla roligt att träffa honom, det var många år sedan. Han var klasskamrat i Signebyn med vår dotter Malin men bor nu i Mellerud med sin familj sedan många år.
 
 
Trevliga pratstunder blev det med bl.a. Göran E som var här tredje kvällen i rad med grannar o vänner. Det har vi sett på facebook ;-))
 
Till slut drog vi hemöver och vinkade adjö till den här fina platsen på Restön
 
Hemfärden var lika lugn men lite kallare och bjöd på ett fantastiskt fyrverkeri av färger på himlen och i vattnet.
 
 
 
 
 
Vid Prästeparken såg vi ett antal rådjur i två grupper, det var tillsammans sex stycken. Fångade den här fina bocken på bild. Och det stod en älg på andra sidan men det var för långt bort.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Så vackert det är hos er! Det är en Lagotto romagnolo. Känner till det eftersom en sådan bet Herr Hund väldigt illa :-( Men man drar inte en ras över en kam utan Rikkie verkar vara en trevlig fyrbent vän!

Svar: Tack för info om hundrasen. Ja, hon / han var gemytlig och trygg att ha med både i båt och på grillplats. När hundar uppför sig illa och är aggressiva så är det nog oftast ägarens fel.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback