Firade Mors Dag på Stationskafét i Svensbyn!

Vi hade bokat mat här vid lunchtid för att fira Mors Dag! Det var Italien-tema på maten och kanongott!! Kyckling, små korvar, pasta, räkor med dressing, olika sallader, glutenfri pasta, jordärtskocka, skinka, halloumi.
 
Varmt bröd på het sten och jag fick glutenfritt. Så gott var det med oliver  och olja i.  Smarrigt  bubbel var det också, torrt vitt.
 
Gott öl med minimalt med alkohol i.
 
Dessert också med italienstuk o gott kaffe.
 
Tänk i förrgår åkte vi 45 kilometer till en känd restaurang  och fick oätlig mat, idag åkte vi 5 kilometer och fick riktig kalasmat här i Sillerud på Stationskafét i Svensbyn.  Jag orkade förstås inte äta upp  allt  för maten var väl tilltagen, men fick ta med hem i en doggybag!
 
Sen kollade Roland på Elitloppet, det enda travlopp som känns riktigt sevärt! Tyvärr kan vi aldrig åka till Stockholm och kolla.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Men så gott!

Postat av: Rikard Ohlin

Hej Inga så härligt att ni tyckte om det. Det är så vansinnigt kul att kunna erbjuda Sillerudsborna någonting extra på hemmaplan, lite "fine dining". Ett litet inspel bara det var inte halloumiost Ni åt utan italiensk buffelmozzarella ( så inte någon undrar bara ), halloumi är cypriotisk, så den kommer nog med på nästa temakväll som blir med touch av Grekland
Ha det bra Rikard.

Svar: Den där osten hade jag aldrig kunnat gissa, men god var den i alla fall. Vi ser fram emot fler matevenemang på Stationscafét.
Inga Magnusson

2017-05-29 @ 17:00:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback