Åmål är så fint! Vi var där igår tisdag!

Att vi väljer att göra ärenden i Åmål på tisdagar är ingen slump. Den dagen serverar hotellet stekt fläsk och löksås på  sin lunchbuffé. Det är så gott. Fast Åmål har flera bra matställen, vi borde testa dem också.  Centrum är så snyggt och prydligt planerat, med vatten från Vänern och pampiga byggnader från den lilla stadens storhetstid som centrum för  tull, sjöfart och handel på 1700 - 1800-talen.
Hotellet har fin inredning, bl.a. de här snygga jugendlamporna i alla fönster i matsalen-
 
Sen var det dags för besök på Returen för att lämna några säckar på second hand. Den  drivs tydligen av kommunen. Det är stor försäljning och rymlig butik. Jag stålsatte mig och lyckades avstå från att köpa på mig nåt, även om jag var frestad av vackra slipade glas som kostade nästan inget. Jag behöver inga fler glas, har redan övernog.
 
Man renoverar möbler och den här stolen är ett gott exempel.
 
 
Det finns leksaker också men inte så mycket. Gissar att de går åt snabbt.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Det finns mycket bättre begagnat att fynda om priserna är rätt. Vi har många glas som inte används så fler ska det inte bli.

Postat av: Lena

hej
vart ligger returen i Åmål?
kan tipsa om restaurangen vid gamla profab förresten
dagens för 79 och på helgen har dom buffe för 89
vi har inte varit där än men en arbetskompis till mannen var där i helgen


Svar: Inte så lätt att hitta, men adressen är Näsgatan 17 tror jag mig minnas. Vi letade på nätet och fann den där. Åkte sen på GPS. Ibland har vi lämnat till Röda Korset vid biblioteket, men lättare på Returen om man har mycket att kånka på för det går att parkera nära. Tack för tips om mat.
Inga Magnusson

2017-05-17 @ 23:53:46
Postat av: Lena

Tack för adressen
då hittar vi säkert

2017-05-18 @ 09:36:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback