Vackert i Stockholm!

Visst finns det mycket vackert i Stockholm och mycket att njuta av. Det är inte bara ombyggnader och renoveringar. Jag traskade runt på mina favvoställen vid senaste besöket för några dagar sedan.
Hötorget är otroligt vackert med alla blommorna.
 
Adolf Fredriks kyrka är så fin.
Här finns Olof Palmes grav och en minnessten för de barn som togs hand om det allmänna och som begravdes här i glömska.
Vintergäcken blommade på kyrkogården nu när jag var där
Vasaparken, många besöker den när det är så här fint väder. Längst till vänster ligger Sven-Harrys museum och bortanför det barnbarnens förskola, så jag hade anledninga att gå förbi här varje dag under mitt besök i Stockholm.
Här är ¨barnbarnens förskola med fantastisk lekgård och så parken direkt utanför. Ovanligt i Stockholm med så generösa ytor för utelek
 
Vatten och båtar utgör fina vyer i vår huvudstad.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Precis den gravstenen fotograferade jag också vid mitt senaste besök i Stockholm. Dina barnbarns förskola passerade jag också när jag var i Vasaparken. Tyvärr hade Sven-Harrys inte hunnit öppna för jag var morgontidig men annars hade det blivit ett besök där.

På tisdag åker yngsta fröken upp för att hälsa på sin bror och passar på att arbeta från sitt jobbs Stockholmskontor.

Alltid lika trevligt med ett besök i huvudstaden så ett i sommar måste jag hinna med.

Trevlig fredag!

Svar: Va kul att du passerade Kastanjegårdens förskola! Den är så fin. Sven-Harrys hann jag inte med heller fast jag gick förbi varje dag, inte Waldemars udde och inte Mama Wolf på söder. Det går inte att pressa tiden. Det är bättre med fler besök!
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback