Roland har besökt son Mattias i Seattle

 
Här syns även Space Needle, det höga utsiktstornet i Seattle som de till slut åkte upp i. Det byggdes till världsutställningen 1962, är 184 meter högt och har en restaurang som går sakta runt.
 
Mattias bor alltså i Seattle sedan några år tillbaka, jobbar på 343 Industries  Microsoft med att göra dataspel Halo. Roland har hälsat på honom ett par veckor och kom hem igår torsdag. Det var ett äventyr med fantastiska upplevelser: kreatursauktion, naturreservat uppe i bergen, träffat ättlingar till de Kylin-släktingar som emigrerade, besökt platsen där de högg i skogen med jätteträd, Harleybutik, Boing, Microsoft, ja mycket har Mattias o Roland gjort.
 
Ingen av de här två gillar höjder men till slut for de i alla fall upp i Space Needle.
 
 Och utsikten är fin. Tror att Seattle numera är en stad på 3 miljoner invånare.
 
Så här ser det ut nerifrån
 
De klarade det, båda två! Hade tur med vädret också, strålande sol däruppe och så regnade det vid nerfarten.
 
Det blir mer bilder så småningom från Rolands USA-resa

Kommentarer
Postat av: znogge

Så trevligt att Roland kom iväg och jag kan tänka mig att det var en upplevelse! För visst är det något speciellt att hälsa på sina barn.

Trevlig helg!

Svar: Ja, just att få umgås alla dagar i två veckor med yngste sonen var fantastiskt säger Roland. Mattias flyttade ju rätt tidigt hemifrån först för studier i Stockholm och sen för jobb i Norrköping och sen 7 år i Los Angeles och 5 år i Stockholm och nu 3 år i Seattle. Det har blivit långt mellan träffarna. Nu hoppas vi han kommer hit i augusti om green card är klart då. Ha en bra helg och resa om ni åker strax
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback