Små dunbollar!!!

Inte ett dugg lika föräldrarna men jag tror att det var  måsungar på vandring, kanske mot närmaste vatten. De promenerade lite räddhågat efter väggen vid mellanstadiedelen på vår skola! Jag kom rätt tidigt på morgonen och fick se dem. Ovanför skrek måsmamman i falsett och gjorde dykningar i luften. Jag klarade mig utan att bli hackad och riven ;-)) men erkänner gärna att jag skyndade mig in i säkerhet.
 Och idag torsdag är det examen på min skola. Jag ska dit och kolla på det en sista gång. Förr var vi rätt många lärare som hade folkdräkt examensdagen. Det kändes högtidligt.. Men numera firas examen inte i kyrkan utan i sporthallen, det är liksom inte dräkt-läge där, eller hur jag ska uttrycka det. Men själva examensfirandet är lika fint som förr och barnen är lika suveräna.

Kommentarer
Postat av: FREEDOMtravel

Men så fina! Och nej, sporthallen är inte lika högtidligt ... Jag är visserligen inte kyrklig, men kyrkor är ju vackra byggnader!

Svar: Ja, kan tycka att det är synd att inte utnyttja kyrkor som är vackra samlingslokaler ofta nära skolor. Men visst är det viktigt att alla barn kan var med på avslutningarna.
Inga Magnusson

Postat av: Znogge

Så gör kråkorna här också så visst skyndar jag på stegen. Ibland är det nästan som om de störtdyker mot en...

2017-06-15 @ 17:52:36
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback