Pallkrageläget just nu!
Jag har rationaliserat det hela till att ha pallkragen precis i gränsen under altantaket utanför kökdörren. Där skiner solen hela dagen men är skyddat för regn av taket. Lättvindigt och jag vattnar när det behövs. Den vilar på en lastpall och har stora hjul under så den går att flytta på enkelt.
Vi skördar sallad varje dag i olika varianter, den är viktigast. Basilikan går också åt. Har precis sått ny sallad som ska försörja oss om några veckor. Gäller att komma ihåg att så med jämna mellanrum så det inte blir något glapp, därav det tomma området till vänster. För övrigt så finns förstås gräslök, dill, salvia, timjan, rosmarin och persilja. Runt salladen så har jag lagt vitmossa från vinterdekorationerna för att slippa få jord på bladen. Den syns inte så väl nu i det frodiga men funkar bra. Det är inte någon stor odling men räcker till oss två.
Kommentarer
Postat av: Znogge
Egenodlat och nyskördat smakar alltid bäst!
Glad Pingst!
Trackback