Midsommarafton igår!

Vi firade här tillsammans med fyra goda vänner. Det blev knyte förstås, alla tog med lite olika. Start var bubbel med festliga smultron! Fantastiskt att hitta smultron men en av oss vet precis var de finns. 
Allt fanns med som ska finnas med och lite till; olika sorters matje varav en med vaktelägg från egna höns, rökt älgkött, hemgjord vildsvinskorv, rökt vildsvin, vildsvinspastej, köttbullar på enbart rådjur.
Tja, det vanliga med köttbullar, prinskorv, Jansson och potatis (dock inte egen ;-)). Desserten blev klassisk jordgubbar med vispgrädde och avslut kaffe med praliner. 
 
G. hade gjort en helt suverän håruppsättning med fina blommor. Var rädd att bli angripen av humlor men det gick bra ;.)) 
Så fina blommor var också medtagna, riktiga midsommarblommor som hör till. Vi hade en fin kväll med trivsamt prat till bortåt 12, ovanligt sent för att vara vi. Det kom en liten  regnskur  men vi satt på altanen under tak och markis så det gick bra ändå. Det var ändå  hyfsat varmt och blåste inte. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Traditionellt och trevligt på alla vis. Tyvärr uppskattar jag inte den sortens mat men det finns alltid alternativ!

Glad midsommardag!

Svar: Jag äter ju inte heller det där som innehåller sill, men jag tar tonfisk och räkor istället och gör en Jansson med kaviar istället. ;-)) Sen finns ju alltid köttbullarna. ;-))
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback