Kollegornas spex min sista jobbdag!

Det blev sååå dråpligt, går tyvärr inte att beskriva med ord o bild, skulle ha varit filmat. Det hela började med att jag och alla kollegor (vi är många, bortåt 50 stycken!) var kallade till ett möte om kränkande behandling. Rektor var förstås i maskopi med spexmakarna och började prata med allvarsam röst om våra kränkningsdokument, och jag trodde det var på riktigt. ;-)) Men Anna och Eva knackade på, smög in utklädda  och avbröt henne. Och sen drog de igång med show,  15 punkter som vi två blivande pensionärer, Katarina M o jag, skulle tänka på för att
klara av pensionsåldern som nu ligger framför oss! ;)) Ewa Å läste punkterna med gäll mässande 20-talsradioröst för att vi skulle känna oss hemma med den, vi var ju så gamla nu;-)). Föreställ er det! Det hela blev en skrattfest från början till slut.
 
 Utstyrseln skulle matcha oss "gamla tanter"
 
En av punkterna var att vi skulle vårda våra vänner för att få ha dem kvar så länge som möjligt. ;-)) Och även ta hand om oss själva väl.
 
En annan punkt att vi skulle starta upp  en massa nya roligheter, hobbies med nya perspektiv! ;))
 
 
 
Att vi skulle ta vara på all tid vi nu får till vårt förfogande och använda den väl, exempelvis genom att ha sovmorgon. ;-))
 
Släktforskning rekommenderades också och illustrationerna var talande! ;-))
 
Här sitter Ewa till vänster o läser punkterna.  Sen var det en punkt med döstädning att vi kunde plocka ihop allt onödigt  och sälja på loppis, bl.a. Läroplanen ;-)), men det fick jag ingen bild på.
 
Jag har inte fått med alla punkter som man föreslog oss för att få det bra som pensionärer, men temat var himla kul och illustrationerna suveränt utförda av dramabegåvade kollegor. Efter detta blev vi alla bjudna på skurna fina frukter att plocka ihop till egen sallad.  Vi fick presenter också, tack snälla alla för dem och för hela evenemanget! Så himla roligt att få uppleva den här sista riktiga jobbdagen på det här sättet. Jag går fortfarande omkring och ler.  För visst fanns det lite sentimental- varning innan på att jobba sista dagen i livet, men nu blev det bara kul. Och det var ju bra, för jag har haft roligt på mitt jobb med elever, föräldrar och kollegor. Den här dagen blir ett fint och passande  minne som avslut. ;-))

Kommentarer
Postat av: Znogge

Så trevligt ordnat av era kollegor! Nu blev den sista arbetsdagen minnesvärd på alla vis :D

Svar: Ja, verkligen. Jag hade lite fjärilar i magen på morgonen och var rädd att dagen skulle präglas av sentimentalitet, men det här var kanon!
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback