Olssons Bazar i Karlstad var vi på igår söndag!

Olssons Bazar är nyöppnad restaurang i Karlstad. Ägarna är så vitt jag vet bröderna Olsson, samma personer som är ägare till Olssons Brygga i Arvika. Vi känner inte dem men har uppskattat besöken på deras andra restauranger. Och sen brukar Roland prata länge med deras pappa Gunnar som hyr ut ställningar över hela Värmland med bas i Kil. Gunnar o Roland verkar alltid ha mycket grunna på tillsammans, inte bara hur ställningarna ska se ut som Roland använder i byggfirman.
 Himla snygga lokaler med tema vedugnspizza och stenkolsgrill. Gästerna kan se hela matlagningen också, inte fel.
 
 
 
 Maten var jättegod. Inte jättemånga rätter men fisk och kött och urval av pizza. Fräscha grönsaker till och ett antal såser att välja på, även potatis är valfritt. Jag tog oxfilén.
 Vi satt på "gräddhyllan", en upphöjd avdelning mitt i lokalen.
 
 
 Det finns en stor avdelning för att sitta ute om man vill, eller i glasad avdelning.
Sammantaget bra restaurang, god mat och servicen är snabb och bra. Maten kom på en liten stund.
 
 Utsikten när man går ut från Bazar. Vänservatten förstås och så byggs en hel del i Karlstad nu, man ser området bakom här.
 
 
 Och jag får ticka på med blogginläggen för nu kommer snart BILL !! Roland var ett snabbärende till Stockholm över dagen och då ville han gå med till Värmland fast de egentligen inte skulle komma förrän på onsdag hela familjen. Just nu mumsar de glass i Arboga.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback