Vinter i Umeå!

Fick bilden igår från dotter i Umeå. De har vacker vinter med några minusgrader. Så fint och lagom, man kan vara ute länge. Vi är lite avundsjuka. Här är ingen snö just nu även om det är kallt och vi kan hoppas på is. Just nu lördag morgon är det - 10.

Kommentarer
Postat av: Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Ja, lite avundsjuk är man ju på de som har snö :P

Svar: Hej Annie! Var inne o kollade på dina bilder - fina! Fast lite undrar jag förstås hur du hittade till min blogg. Den gör ju inte så mycket väsen av sig.
Inga Magnusson

Postat av: Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Hej! Tack, vad kul att du gillar mina bilder! :D
När jag får lite tid över, eller behöver pausa, så brukar jag gå in på bloggspaning och kolla lite på inläggen. Då klickar jag oftast på inlägg som har tilltalande bilder och då klickade jag mig in på ditt inlägg. Sen tycker jag att det är roligt att lämna en kommentar för att visa uppskattning typ :P :D

Svar: Ok då förstår jag! Roligt att du lämnade en kommentar, inte så många gör det. Bilderna är ju det som är kul med blogg. På det tröttnar jag aldrig.
Inga Magnusson

2017-01-14 @ 22:53:54
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Håller med dig, jag tycker också det är roligt med kommentarer, se vem som står bakom den där siffran i statistiken :P Och jag håller med dig om att bilderna är viktiga i en blogg :D

2017-01-15 @ 11:39:22
URL: http://blogg.anniesfotografier.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback