Kylskåpen fixade!

Pernilla tyckte att det var lite Alfons Åberg - varning på mitt beting "Innan jag blir sjuk så ska jag bara...." . ;- ))
Jag hann i alla fall plocka ur, göra rent och slänga gammalt i kylskåpet igår. Det var inte fel, blev riktigt rymligt efteråt. En hel del hade fallit för åldersstrecket och fick slängas. I särklass äldst var en väljäst  balsamicovinäger med utgång 2013, annars var det mest  2016. Gjorde nog en raid här i somras också.
 
Vi har ju två kylskåp överst och två frysar underst. Det är suveränt bra, en idé från våra vänner i Snarkil. Den hämtade vi hem när vi måste byta ut kyl och frys senast. Lätt att hitta blir det.
 
Det mesta av tvätten är gjord också, har bara en trasmatta kvar. Barnvagnsrengöringen var i stort sett onödig, den var redan ren. Men nu är den i alla fall tillbakalämnad till ägaren.
 
Har också administrerat mitt liv genom att betala räkningar,  ringa ett par nödvändiga samtal och läsa / skicka några mail som väntade. Vargjakten har vi följt hos goda vänner och på nätet.
 
Samvetet är rent som snö, jag har hunnit ifatt med det mesta och skulle kunna lägga mig sjuk några dagar om jag nu blir smittad av sjuk gubbe. Han hostar och hackar och febrar  och har ont i kroppen, men är mest ute ändå. Går runt på lite piller nu och då kombinerat med vila mellan varven. Om jag nu ska sjukna så får det gärna vara avklarat till jobbstart nästa vecka, men kanske förmätet att bestämma det.
 
Får se hur jag mår idag när jag vaknat till liv för att eventuellt njuta av en vacker vinterdag. Det är redan lite snö, -14 grader (på väg ner!)  och lovat sol frampå när den behagar gå opp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback